HDP'den Soylu'ya yanıt: Erdoğan'ın bilgisi ve onayı ile gittiğimiz Kandil fotoğrafları

HDP'den Soylu'ya yanıt: Erdoğan'ın bilgisi ve onayı ile gittiğimiz Kandil fotoğrafları

İçişleri Bakanı Soylu'nun HDP'li Taşdemir'in Gara'ya gittiğini söylemesinin ardından HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, gösterilen fotoğrafların tamamının çözüm sürecine ait fotoğraflar olduğunu söyledi. Buldan, Soylu'nun gösterdiği fotoğrafların Erdoğan'ın bilgisi ve onayı ile gidilen Kandil'de çekildiğini belirtti.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün akşam bir televizyon kanalında gösterdiği fotoğraflara yanıt verdi. Buldan "İçişleri Bakanı'nın dün akşam katıldığı programda gösterdiği resimlerin tamamı çözüm sürecinde Erdoğan'ın bilgisi ve onayı ile gittiğimiz Kandil fotoğraflarıdır." dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Buldan, "İçişleri Bakanının dün akşam katıldığı programda gösterdiği resimlerin tamamı çözüm sürecinde Erdoğan’ın bilgisi ve onayı ile gittiğimiz Kandil fotograflarıdır. Ben Salı günü grup toplantımızda daha fazlasını açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

SOYLU MECLİS'TE GÜNDEME GETİRMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulu'ndaki Gara oturumunda "Bir milletvekili çok yakın bir zamanlarda gitti, oralarda nasıl boy gösterdiğini biliyoruz" sözleriyle konuyu gündeme getirmişti. Bakan Soylu Cumartesi gecesi katıldığı televizyon programda Gara'ya giden ismin HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir olduğunu açıklamıştı.

Taşdemir ise "Bu ülkenin İçişleri Bakanı güya bir kişinin anlatımlarına dayanarak ismimi veren bir açıklama yaptı. Bunun kocaman bir yalan ve iftira olduğunu göstereceğiz" sözleriyle yanıt vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN