Hilmi Durgun kimdir ve aslen nerelidir? MHP Antalya İl Başkanlığına atandı

Hilmi Durgun kimdir ve aslen nerelidir? MHP Antalya İl Başkanlığına atandı

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’un görevinden istifa etmesinin ardından il başkanı olarak Hilmi Durgun atandı. Aksoy’un istifa etmesinin ardından yerine getirilen Hilmi Durgun’un yaşı, memleketi ve hayat hikâyesi karar.com’da yer alıyor…

 

MHP Genel Başkan Danışmanı Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İl Başkanlığına Hilmi Durgun’un getirildiğini duyurdu. Yapılan bu son dakika açıklamasının ardından Hilmi Durgun’un kim olduğu, memleketi, yaşı ve diğer bilgileri merak edilir oldu. İşte o bilgiler…

MUSTAFA AKSOY GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

29 Mayıs 2016’da MHP Antalya İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gördüğü lüzum ve sağlık sebeplerinden dolayı il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

19-09/19/hilmi-durgun.jpg

Mustafa Aksoy açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

"Herkesin bilmesini isterim ki ömrümü adadığım Türk milliyetçiliği ve Türk İslam ülküsü davama hizmet etme kararlılığım bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Şahsıma güvenerek il başkanlığı gibi kutsal ve şerefli bir görevi bizlere emanet eden genel başkanım Devlet Bahçeli Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunar; ömrüm vefa ettiği sürece son nefesime kadar almış olduğu her kararı sorgulamaksızın emrinde olduğumu dost düşman herkesin bilmesini isterim." Aksoy, görev süresince kendisine destek veren partililere de teşekkür etti.

HİLMİ DURGUN'LA İLGİLİ DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İL BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ

İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hilmi Durgun, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’un istifasının ardından il başkanlığına getirildi. MHP Genel Başkan Danışmanı Ahmet Selim Yurdakul, Hilmi Durgun’un İl Başkanlığı görevine getirildiğini açıkladı.

HİLMİ DURGUN KİMDİR?

Antalya Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi'nde ziraat mühendisliği okuyan Hilmi Durgun, aslen Antalyalı ve bu kentte yaşıyor. Tarıım firması sahibi olan Hilmi Durgun evli ve 1 çocuğu bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN