'Huysuz Virjin' Seyfi Dursunoğlu'nun 'kadavra' vasiyeti yerine getirilemedi

'Huysuz Virjin' Seyfi Dursunoğlu'nun 'kadavra' vasiyeti yerine getirilemedi

'Huysuz Virjin' karakteriyle tanınan ve 87 yaşında hayata veda eden Seyfi Dursunoğlu'nun cenazesi bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Usta isim verdiği bir röportajda, vücudunu kadavra olarak bağışladığını söylemişti ancak Dursunoğlu'nun bu isteği, yazılı olarak beyan etmediği için yerine getirilemedi.

Yaptığı şovlarla milyonların gönlünde taht kuran Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin, geçtiğimiz akşam zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşamını yitirmeden önce verdiği bir röportajda "Bedenimi kadavra olarak bağışladım" diyen Seyfi Dursunoğlu'nun bu isteği, vasiyetinde yazılı olmadığı için yerine getirilemedi. Dursunoğlu'nun cenazesi bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

"TIP OKUYAN ARKADAŞLARA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM"

Dursunoğlu, katıldığı bir programda "Vücudumun toprak altına konulmasını istemiyorum. Ben vücudumu kadavra olarak kullanılmak üzere bağışladım. Öldükten sonra tıp okuyan arkadaşlara faydalı olmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

MİRASINI ÇYDD'YE BIRAKACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Dursunoğlu, bundan sekiz yıl önce katıldığı bir televizyon programında mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bırakacağını açıklamıştı. Daha önce mirasını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacağını açıklayan sanatçı, bu kararından vazgeçtiğini söylemişti.

SEYFİ DURSUNOĞLU (HUYSUZ VİRJİN) KİMDİR?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN