Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler ortaya çıktı

Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce söylediği sözler ortaya çıktı

'Huysuz Virjin' lakabı ile tanınan Seyfi Dursunoğlu, 87 yaşındayken tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Dursunoğlu'nun ölmeden önce özel hayatına dair verdiği bir röportajda söylediği sözler, sevenlerini üzdü.

KOAH hastası olan Dursunoğlu, 15 gün boyunca zatürre tedavisinin ardından 20 Temmuz 2020'de hayata gözlerini yummuştu.

Turkstar, Dans Eder Misin? ve Benzemez Kimse Sana, programlarıyla gönlümüze taht kuran, ölümünün ardından büyük bir üzüntü yaşatan Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce verdiği röportajda söyledikleri yürekleri sızlattı.

Huysuz Virjin tiplemesiyle söylediği şarkıları hala kulağımızda çınlayan Seyfi Dursunoğlu, vefat etmeden önce katıldığı bazı programlarda ''Yalnız mısınız?'' sorusuna cevap vermekten kaçınıyordu. Dursunoğlu, Saba Tümer'in programında bu soruya yanıt vermişti.

TV100'de yer alan habere göre; Usta sanatçı, hayatta birçok şeye sahip olduğunu ancak en büyük pişmanlığının bir aile kurmamak olduğunu dile getirmiş ve hemen ardından gözyaşlarına boğulmuştu. Dursunoğlu, yayın kesilmeyince stüdyoyu terk etmek zorunda kalmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN