İBB, Kanal İstanbul işbirliği protokolünden resmen çekildi

İBB, Kanal İstanbul işbirliği protokolünden resmen çekildi

İBB, Kanal İstanbul işbirliği protokolünden resmen çekildi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, yaptığı açıklamada "İBB, 2 bakanlıkla imzalanan Kanal İstanbul işbirliği protokolünden çekildi. Karar, bu sabah 2 bakanlığa da tebliğ edildi" ifadelerini kullandı. İmamoğlu da protokol için "Bizden önceki yönetimin imzası bulunan Kanal İstanbul İşbirliği protokolünden de çekiliyoruz" açıklaması yapmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kanal İstanbul işbirliği protokolünden resmen çekildi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, yaptığı açıklamada "İBB, 2 bakanlıkla imzalanan Kanal İstanbul işbirliği protokolünden çekildi. Karar, bu sabah 2 bakanlığa da tebliğ edildi" ifadelerini kullandı.

Twitter'dan paylaşım yapan Ongun "İBB, 2 bakanlıkla imzalanan Kanal İstanbul işbirliği protokolünden çekildi. Karar, bu sabah 2 bakanlığa da tebliğ edildi. Ayrıntılı açıklamayı İBB Başkanımız
@ekrem_imamoglu Çarşamba sabahı basın toplantısıyla yapacak" ifadelerini kullandı.

19-12/23/imma.jpg

İmamoğlu da sabah saatlerinden Kanal İstanbul Projesi işbirliği protokolü hakkında "Bizden önceki yönetimin imzası bulunan Kanal İstanbul İşbirliği protokolünden de çekiliyoruz" açıklaması yapmıştı.

İmamoğlu şunları kaydetmişti: "Kanal İstanbul'u çizgi film yapmak kolay. Kanal'ın etrafına çizgi filmde 60 katlı gökdelen dikmek de kolay. Bu kadar ciddi bir konunun gayriciddi bir şekilde ele alınmasına karşı çıkacağız. Bu kadar net. Ya Kanal, ya İstanbul.

Ocak ayının ilk haftasından Kanal İstanbul Çalıştayı'nı yapacağız. Sahada araştırmalarımız var süreci devam eden. Bu konuyla ilgili yetişirse çarşamba günü açıklama yapabiliriz. Bizden önceki yönetimin imzası bulunan Kanal İstanbul İşbirliği protokolünden de çekiliyoruz. Yasalardan kaynaklanan haklarımıza sonuna kadar sahip çıkacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN