İddianamede Ömer Çelik'in isminin başına 'sayın' yazılmasına tepki: Hukukun geldiği içler acısı hal

İddianamede Ömer Çelik'in isminin başına 'sayın' yazılmasına tepki: Hukukun geldiği içler acısı hal

Adana’da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan bir iddianamede AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in isminin başına ‘sayın’ yazıldı, siyasiler ve baro başkanlarından tepki gecikmedi.

Adana’da Ceyhan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddianamede 'müşteki' olan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in isminin başına ‘sayın’ yazılmasına, siyasilerden ve baro başkanlarından tepkiler geldi.

'YARGININ NE HALE GELDİĞİNİN RESMİDİR'

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Bir iddianame de, davacının isminin önüne 'sayın' ifadesinin kullanıldığını ilk defa görüyoruz. AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in adının önüne sayın hitabının kısaltılmış hali SN eklenmiş. Bir davada davalı ya da davacının adının önüne SN koyulamaz. Yargının ne hale geldiğinin resmidir” dedi.

'HUKUKUN GELDİĞİ İÇLER ACISI HAL'

İddianamede yer alan ‘Sayın’ kelimesine bir tepki de Ordu Barosu Başkanı Haluk Murat Poyraz’dan geldi. Poyraz, “Hukukun geldiği içler acısı hal” ifadesini kullandı.

'SAYIN YAZAN CÜBBESİNE İLİK DE AÇAR'

HDP Milletvekili Murat Çepni, "İddianameye 'sayın' yazan cübbesine ilik açar" ifadelerini kullanırken CHP Milletvekili Alpay Antmen "Türkiye'de adaletin cenaze töreninden başka bir enstantane daha" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN