İhtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım müjdesi! Bayram öncesi 1900 TL yardım yapılacak: O şartı taşıyanlar hemen başvurabilir!

İhtiyaç sahibi ailelere sosyal yardım müjdesi! Bayram öncesi 1900 TL yardım yapılacak: O şartı taşıyanlar hemen başvurabilir!

İhtiyaç sahibi insanlar için düzenlenen sosyal destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi ve bayram desteği verilecek. Peki 1900 TL yardım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Dar gelirli ailelere maddi anlamda destek olmak için düzenlenen ödemeler kapsamında bayram öncesi 1900 TL ödeme yapılacak. Peki şartlar nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAYRAM ÖNCESİ ÖDEMELER BAŞLIYOR

PTT tarafından yapılan haberlere göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara bayram öncesinde 1900 TL ödeme yapılacak. Başvuru yapmak için hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması şartının yerine getirilmesi gerekiyor. Bu şartı taşıyan vatandaşlar bayram öncesi ödemelere başvuru yaparak ödemeden faydalanabiliyor. 

Bayram Yardımı Başlıyor

Bayram desteğinden faydalanmak için e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra yer alan başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekiyor. Başvuru sonuçları 24 saat içinde belirlenerek ödeme yapılıyor. Başvurusu onaylanan hak sahipleri kimlikleri ile PTT şubelerine giderek 1900 TL ödemelerini alabiliyor. Aile destek ödemeleri ise 15 Nisan tarihinde yatırılması planlanıyordu ancak tarihler öne çekildi ve bayram yardımları ile aynı anda aile destek ödemeleri de çekilebilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN