İhtiyaç sahiplerine her ay tam ve yarım altın dağıtılacak! Az önce duyuruldu: Şaşırtan seçim vaadi!

İhtiyaç sahiplerine her ay tam ve yarım altın dağıtılacak! Az önce duyuruldu: Şaşırtan seçim vaadi!

14 Mayıs seçimine günler kala ittifakların seçim vaatleri de merakla araştırılıyor. Peki hangi parti kazanması durumunda her ay altın dağıtılacağını söyledi? Tüm detaylar haberimizde.

14 Mayıs seçimine tam bir ay kaldı. Parti ve ittifakların ise seçim vaatleri hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek vaatler o partiden geldi! Altın vaatleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O PARTİDEN ALTIN VAADİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında seçim vaatleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, enflasyona karşı koruma sağlanması için altın kart getirileceğini ve geliri olmayan ihtiyaç sahibi insanlara her ay tam altın verileceğini, şartların yarısını karşılayan vatandaşlara ise yarım altın verilerek tamamlanacağını açıkladı. 

Özgür Özel Tam Altın Vaadi

Özgür Özel milletvekili sayıları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Özel, 30 verilen milletvekilinin 45'e çıkacağını, diğer partilerle yapılan ittifak sayesinde 45'e yakın milletvekili ile kazanım sağlanacağını söyledi. Özgür Özel, Çankaya birinci bölgeden aday olan Sadullah Ergin'in yerinin değiştirilme kararının ancak seçim hukuku kapsamında istifa edilerek olacağını söyledi. Hukuki olarak karşılığı olmadığı sürece iş birliğini sadece CHP'nin adayı gibi göstererek seçim için bir kaos yaratma amacının boşa olduğunu da belirtti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN