İnce'den Merkez Bankası yorumu: Damadın başta olduğu ekonomide sorun bitmez

İnce'den Merkez Bankası yorumu: Damadın başta olduğu ekonomide sorun bitmez

Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın görevden alınmasını değerlendiren Muharrem İnce, "Damadın hazinenin başında oturduğu bir ekonomide sorunlar bitmez" dedi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı kararına göre; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alındı. Uysal'dan boşalan göreve eski Maliye Bakanı Naci Ağbal atandı.

Murat Uysal, yine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 6 Temmuz 2019'da görevden alınan Murat Çetinkaya'nın yerine getirilmişti. Murat Uysal’ın beklenmedik bir şekilde görevinden alınması, siyaset gündemine de bomba gibi düştü.

"DAMADIN BAŞINDA OLDUĞU EKONOMİDE SORUN BİTMEZ"

Siyasi parti temsilcileri Merkez Bankası Başkanlığı koltuğundaki ani değişimin nedenini sorgularken çarpıcı bir yorum da Memleket Hareketi lideri Muharrem İnce’den geldi.

İnce’nin paylaştığı mesajı şöyle;

“Önceki Merkez Bankası Başkanı ‘söz dinlemedi, faiz indirmedi’ diye görevden alındı, yerine Uysal getirildi. Şimdi O da gitti. Merkez Bankası Başkanının bir gece ansızın görevden alındığı, damadın hazinenin başında oturduğu bir ekonomide sorunlar bitmez.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN