Son dakika! Davutoğlu'ndan 'Merkez' tepkisi: Sorun motorda siz hala lastik değiştiriyorsunuz!

Son dakika! Davutoğlu'ndan 'Merkez' tepkisi: Sorun motorda siz hala lastik değiştiriyorsunuz!

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı'nın görevden alınmasına Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan çok sert tepki geldi: Arabanın motorunda sorun var lastiği değiştirip çare arıyorsunuz. Bu güzel ülkeye yazık ediyorsunuz.

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın gece yarısı operasyonuyla görevden alınmasına Gelecek Partisi Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan çok sert tepki geldi.

Davutoğlu "Arabanın motorunda sorun var lastiği değiştirip çare arıyorsunuz. Bu güzel ülkeye yazık ediyorsunuz" dedi.

Twitter'dan paylaşım yapan Davutoğlu "Ekonomide yangın var! Son 16 ay içinde ikinci kez Merkez Bankası başkanı değişti! Arabanın motorunda sorun var lastiği değiştirip çare arıyorsunuz. Bu güzel ülkeye yazık ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandı, 16 ay içinde iki Merkez Bankası Başkanı görevden alındı. Gece yarısı operasyonuyla Murat Uysal görevden alınırken, yerine Beştepe'den yeni bir isim atandı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal yeni başkan oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN