iPad Pro özellikleri ve fiyatı

iPad Pro özellikleri ve fiyatı

Apple, iPad serisine yeni bir üye daha ekledi: iPad Pro. 12.9 inçlik ekran boyutu ile yeni bir kullanıcı deneyiminin önünü açan tabletin özellikleri ve fiyatı burada.

Apple, iPad serisine yeni bir üye daha ekledi. Şirketin geliştirdiği yeni tablet, iPad Pro adıyla gelirken 12.9 inçlik ekran boyutu ile yeni bir kullanıcı deneyiminin önünü açıyor.

iPad Pro için donanım yapı taşları bir hayli iddialı. Ekranı 2732 x 2048 piksel çözünürlükte olan cihazın 15 inçlik retina ekranlı MacBook Pro’dan daha yüksek çözünürlük sunduğu kaydediliyor. Öte yandan 3. nesil 64 bit A9X işlemcisinin masaüstü PC’lerle yarıştığı vurgulanıyor. Ayrıca, son 12 ayda pazara sunulan notebookların yüzde 80'ninden daha hızlı çalıştığı da ifade edilenler arasında.

32 ve 128 GB olmak üzere üç farklı dahili depolama kapasiteli seçenekle gelecek iPad Pro’nun diğer özellikleri arasında 10 saat şarj dayanıklılığı, iOS 9, 8 megapiksel iSight kamera (arka kamera), Wi-Fi, 150Mbps’ye kadar destekleyen LTE ve parmak izi okuyucusu öne çıkıyor.

15-09/09/screenshot-2015-09-09-204807.jpg

6.9mm kalınlığa sahip iPad Pro’da 4 adet hoparlör bulunuyor. Tanıtılan Apple Pencil adlı yeni bir ürün ile birlikte dokunmatik ekran üzerinde ekran kalemi dönemi de resmen başlıyor. iPad Pro için klavye ve kılıf olarak kullanılabilen yeni bir aksesuar daha sahne alanlar arasındaydı. Ve iPad Pro fiyatı da belli oldu…

iPad Pro’nun  32 GB versiyonu sadece Wi-Fi bağlantı özelliği ile geliyor. Fiyatı 799 dolar. 128 GB versiyonu ise Wi-Fi ve Wi-Fi + LTE özellikli olmak üzere iki altenatif sunuyor. Sadece Wi-Fi’lı olan model 949 dolar, diğer model ise 1079 dolar fiyat etiketine sahip. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN