İpek Hattat kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kuryeyi alıkoyup işkence yaptı iddiası!

Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Hattat'ın ve sevgilisi Sami Yüzer'in, eve gelen kuryeyi zorla eve aldıktan sonra kapıyı kilitleyerek çıkmasına izin vermediği ve işkence yaptığı öne sürüldü. İşte, İpek Hattat biyografisi...

İstanbul Sarıyer'de oturan cemiyet hayatının ünlü ismi İpek Hattat, tabletinin ekranı kırılınca bir servise gönderdi. Fakat tablet yeniden arıza yapınca şirket, kuryesini gönderdi.

Renas D. adlı kurye, eve girdikten sonra kapı arkasından kilitlenerek İpek Hattat ve erkek arkadaşı Sami Yüzer tarafından alıkonulduğu iddia edildi. Ev sahibi ikilini, Renas D.'nin önce telefonunu kırdıkları, ardından hakaret ederek onu zorla köpek dışkısının üzerine oturtmaya çalıştıkları ileri sürüldü.

POLİS EVE GİREREK KURYEYİ KURTARDI

Kurye Renas D., geri dönmeyince patronu polisi arayıp durumu bildirdi. Harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, adrese gidip kapıyı defalarca çaldı ama açan olmadı. Polis gerekli izinleri aldıktan sonra iki saatlik beklemenin ardından eve girip kuryeyi kurtardı.

Evde bulunan İpek Hattat, sevgilisi ve şoförü gözaltına alındı. İpek Hattat'ın olay sırasında aşırı derecede alkollü olduğu iddia edildi.

2021-03-03-124537.jpg
Sami Yüzer ve İpek Hattat

İPEK HATTAT'IN HAYAT HİKAYESİ

Aile şirketi olan Hattat Holding'de yönetim kurulu üyesidir. Babası iş insanı Mehmet Hattat, annesi Şükran Hattat'tır. İbrahim ve İçlim adında kardeşleri vardır. İpek Hattat aslen Kayserilidir.

Hattat ailesi, 2013 yılında Türkiye'nin en zenginleri listesinde 1.2 milyar dolar ile 29. sırada yer aldı.

Babası Mehmet Hattat, 4 kardeşiyle birlikte köprü ve yol inşatları yapıyor. İş hayatında önce Hema Hidrolik şirketini kuran aile, daha sonra Hema Dişli ve Hema Traktör'ü kurdular. Mehmet Hattat aileden ayrılarak Hema Endistrü'yü kurdu.

Hattat Holding'in 14 şirketi bulunuyor. 13'ünün yönetim kurulu başkanlığını Mehmet Hattat yapıyor.

Otomotiv grubunun başkanlığını ise İbrahim Hattat yürütüyor. Mehmet Hattat'ın tüm çocukları yönetim kurulunda bulunuyor. İpek Hattat ise şirketin finansman bölümünde çalışıyor.

2021-03-03-123954-1-horz.jpg
İpek Hattat ve Sami Yüzer

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN