İranlı muhalifin kaçırılmasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

İranlı rejim muhalifi Habib Chaab'ın Tahran'a kaçırılmasıyla alakalı yeni görüntüler ortaya çıktı. 9 Ekim'de 14 yıldır yaşadığı İsveç'ten İstanbul'a gelen Chaab'ı İranlı ajanlar, kandırarak Beylikdüzü'nde alı koyuyor.

14 senedir İsveç'te yaşayan İranlı rejim muhalifi Habib Chaab'ın Türkiye üzerinden Tahran'a kaçırıldığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. 8 Ekim'de başlayan görüntülerde bir kadın ajan kadraja takılıyor. Daha sonra aynı kadın, buluştuğu iranlı istihbaratçı ile üçüncü kişiyle buluşuyor ve kaçırma operasyonu için teçhizat alışverişi yapıyor. 9 Ekim'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Chaab, kadın ajan Seadi ile buluşmak üzere Beylikdüzü'ne doğru yola çıkıyor. Seadi'nin olduğunu düşündüğünü bir beyaz minibüse giden Chaab'ı, İranlı ajanlar karşılıyor ve bayıltarak kaçırıyorlar. 

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir