İŞKUR Afyonkarahisar TYP kura sonuçları öğren | 2019 TYP sonuç sorgulama

İŞKUR Afyonkarahisar TYP kura sonuçları öğren | 2019 TYP sonuç sorgulama

TYP dâhilinde işe girecek olan güvenlik ve temizlik görevlileri için kura sonuçları açıklanıyor. En son Afyonkarahisar’da açıklanan TYP kura sonuçlarını sorgulama sayfasına karar.com’dan ulaşabilirsiniz…

Kamuda istihdam edilmek üzere kura yöntemiyle belirlenen temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için Afyonkarahisar TYP kura sonuçları açıklandı. Programa başvuruda bulunanlar, TYP kura sonuçlarının nasıl öğrenileceği konusunu araştırıyor. Gelişmeler ise haberimizde yer alıyor…

TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kura sonuçları, bazı illerde açıklanmaya başladı. Çalışma ve İş Kurumu yöneticileri, Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğünün noterle beraber hazır bulunduğu çekiliş, vatandaşlar tarafından da canlı olarak takip edilebiliyor.

İŞKUR TYP ekranından sonuçlar öğrenilebiliyor. İŞKUR şube müdürlüğünden bilgi almak da mümkün.

19-10/12/typp.jpg

İŞKUR TYP BAŞVURU EKRANINDAN SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

AFYONKARAHİSAR'DA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Afyonkarahisar'da TYP kapsamında işe alınacak temizlik ve güvenlik görevlileri noter huzurunda yapılan dijital kura çekimiyle belirlendi.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol dâhilinde kent merkezindeki ortaokul, ilkokul ve liselerin güvenlik ve temizliğiyle alakalı işbaşı yapacak 168 güvenlik görevlisi ve 385 temizlik görevlisinin belirlenmesi için Kocatepe Spor Kompleksi içinde yer alan Tınaztepe Spor Salonu'nda Afyonkarahisar 6. Noteri Sevil Çakmak gözetiminde kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi ilk defa Türkiye Noterler Birliği'nin dijital kura programıyla yapıldı. Sistem tarafından yapılan kurala 385 asil temizlik görevlisiyle 130 yedek, 168 asil güvenlik görevlisiyle 60 yedek isim belirlendi. Kura çekimini başvuru sahipleri ve aileleri izledi. Kurada ismi çıkan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN