İŞKUR SÇP program no nedir? Sosyal Çalışma Programı program no sorgulama sayfası

İŞKUR SÇP program no nedir? Sosyal Çalışma Programı program no sorgulama sayfası

İŞKUR tarafından gençlerin kamuda çalıştırılarak; şimdiden iş hayatına alıştırılması ve yaz döneminde ceplerine ufak da olsa bir harçlık girmesi açısından başlatılan Sosyal Çalışma Programı’ndaki (SÇP) ‘program no’ kafa karışıklığı yarattı. Bilmeyenler, ‘SÇP Program No nedir?’ sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Adayların, kültürel mirasın restorasyonu korunması ve tanıtılması, kütüphanelerin bakımı ve düzeni, kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi ve doğanın korunması gibi programlardan birini seçeceği İŞKUR SÇP program no, kurumun resmî internet sayfasında açıkça belirtilmiş.

İŞKUR SÇP PROGRAM NO NEDİR?

Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) Sosyal Çalışma Programı (SÇP) başvurusu için kentlerdeki uygulama bölümleri ve hizmet sağlayıcıların kabul edeceği başvurular, program no ile belirleniyor. Başvuruya açık olan her programın bir numarası olduğundan dolayı, başvuru aşamasında bunlardan belirtilmesi gerekiyor.

İŞKUR SÇP program no yazmadan da bölgenizdeki açık işleri görmeniz mümkün. Bunun için sadece kentinizi seçtikten sonra sayfanın üst bölümüne denk gelen ara butonuna basmanız yeterlidir.

Sosyal Çalışma Programı (SÇP) kapsamında; kültürel mirasın restorasyonu korunması ve tanıtılması, kütüphanelerin bakımı ve düzeni, kamu kurumlarının kültürel ve sosyal hizmetlerinin desteklenmesi ve doğanın korunması gibi alanlar yer alıyor.

SÇP PROGRAM NO SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN