İsmail Küçükkaya'dan iyi haber

İsmail Küçükkaya'dan iyi haber

Koronavirüse yakalanan gazeteci İsmail Küçükkaya'dan iyi haber geldi. Küçükkaya, sosyal medya hesabından mesajda durumunun iyi olduğunu, 16 Kasım'da görevinin başında olacağını açıkladı.

Koronavirüse yakalanan gazeteci İsmail Küçükkaya tedavisinin tamamlandığını duyurdu. Küçükkaya, sosyal medya hesabından bir video mesaj yayınlayarak durumunun iyi olduğunu, tedavisinin ve zorunlu izolasyonunun bugün itibariyle bittiğini açıkladı.

Küçükkaya, mesajında şunları söyledi:

"Bugün itibariyle 10 günlük zorunlu izolasyonum ve evde tedavim bitiyor. Genel sağlık durumum iyi. Hafif öksürük ve hafif halsizlik dışında bir semptom yok. Doktorların tavsiyesi ile önümüzdeki hafta da istirahat edip 16 Kasım'da aranızda olacağım." 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN