İstanbul'da Avcılar açıklarında deprem | Son depremler

İstanbul'da Avcılar açıklarında deprem | Son depremler

Son dakika haberi... İstanbul'da Avcılar açıklarında saat 16.55'de 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Avcılar ve çevre ilçelerde hissedildi.

İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu. Merkez üssü Marmara Denizi Avcılar açıkları olan 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Avcılar ve çevresindeki ilçelerde hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden yapılan açıklamada saat 16.55'te meydana gelen depremin Marmara denizinin 4.8 km derinliğinde olduğu kaydedildi. Depremin ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı depremi hissettiğini bildirdi.

4,2 İLE SALLANMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda da Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilmişti. AFAD depremin büyüklüğünü 4,2 olarak duyurmuştu. İstanbul Valiliği herhangi bir olumsuz bildirim gelmediğini açıkladı.

İşte son depremler...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN