İstanbul’da hangi yollar kapalı? İstanbul’da kullanılacak alternatif güzergâhlar

İstanbul’da hangi yollar kapalı? İstanbul’da kullanılacak alternatif güzergâhlar

15 Temmuz'da araç trafiğine kapalı olacak yollar nedeniyle alternatif güzergâhlar kullanılacak. Yapılan açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle düzenlenecek etkinliklerden dolayı bazı saat 19:00’dan itibaren trafiğe kapatılacak.

Kuleli Askeri Lisesi Yerleşkesinde gerçekleştirilecek etkinliklerden ötürü İstanbul’da araç trafiğine kapalı olacak yolların yerine alternatif yol güzergâhları kullanılacak. 15 Temmuz'da trafiğe kapatılacak yollarda, araç geçişine izin verilmeyecek.

15 TEMMUZ'DA BUGÜN HANGİ YOLLAR KAPALI?

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla Kuleli Askeri Lisesi Yerleşkesinde gerçekleştirilecek etkinliklerden ötüü bugün saat 19.00 itibarıyla bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Vaniköy Caddesi, Kuleli Caddesi, Al Zambak Sokak, Yamaçlı Sokak ve Kaldırım Caddesiyle Yalnız Selvi Caddesi kesişimi Çengelköy istikameti araç geçişine kapalı olacak.

ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

Trafiğe kapalı olacak yollara alternatif olarak sunulan yollar ise, Üsküdar Sahilyolu istikametinde Havacı Sokak, Albay Üçer Sokak, Mehmet Çavuş Sokak, Şekip Ayhan Özışık Sokak, Reşadiye Sokak, Mor Salkım Sokak ve Hür Sokak kullanılacak.

Beykoz istikametine gitmek isteyen vatandaşların kullanabileceği alternatif yollar ise Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesi ve Güzeltepe Caddesi olacak.

İETT otobüsleri ve büyük araçlar alternatif yol olarak Güzeltepe Caddesi, Çengelköy Caddesi, Bosna Bulvarı, Beynun Akyavaş Caddesi, Kaldırım Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Hekimbaşı Çiftlik Caddesi, Rasathane Caddesi ve Sadri Alışık Caddesini Takiben Sahil yolunu kullanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN