İstanbul'da kuyumcu vurgunu: İki gün sonra anlaşıldı

İstanbul'da kuyumcu vurgunu: İki gün sonra anlaşıldı

İstanbul’da kuyumcu işleten bir esnaf, vatandaşların kendisine emanet ettiği altınları alarak kayıplara karıştı. Vatandaş dolandırıldığını ise esnafın iki gün boyunca dükkanı açmamasıyla fark etti.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 30 yıldır kuyumcu dükkanı işleten bir esnaf, bölge halkı tarafından kendisine emanet edilen altınlarla birlikte kayıplara karıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan mağdur vatandaşlar, bahsi geçen esnafa iki gündür ulaşamadıklarını dile getirerek, mağduriyetlerinin giderilmesini talep ettiler.

Olay, Esenyurt'ta yaşandı. Vatandaşların iddiasına göre, 30 yıldır kuyumculuk yapan bir esnaf kendisine emanet edilen altınları sakladı. Aylardır altınlarını alamayan vatandaşlar, 2 gün boyunca kapalı olan kuyumcunun önünde toplandı. Kuyumcunun kaçtığını düşünen bölge halkı, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

MAHALLE SAKİNLERİ ESNAFA ULAŞAMADI

Binlerce liralık altının kuyumcuda olduğunu söyleyen vatandaşlar, telefonla da ulaşamadıklarını belirtti. Mağdur vatandaşlardan Cemile Yıldırım, bugün saat 11'de altınlarını almak için anlaştıklarını ancak geri dönüş olmadığını ifade ederek "Haziran ayının ikisinde geldim ödemeyi yaptım kendisine. O günden beri yok hazır değil dedi bana. Çarşamba 11'de gel dedi geldik ama yok" dedi.

"MİLLETE SAHTE DEKONTLAR ATIYORLAR"

Mağdur vatandaşlardan Mehmet Bozdağ ise, "Herkesin aynı şekilde dolandırıp kaçtılar. Adam yok piyasada. En son Pazartesi günü geldi o günden beri yok. Telefonları şu anda kapalı firari kimse nerede olduğunu bilmiyor. Ödeyeceğim dedi ama yalan millete sahte dekontlar atıyorlar" dedi. Yakın zamanda düğünü olduğunu ve büyük mağduriyet yaşadığını kaydeden Ömürcan Gültekin isimli vatandaş, "Düğün yapacaktım bize bugün dediler ama şu anda kimse yok" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN