İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz ablasının butiğini açtı

İşte Benim Stilim Ünlüler Simge Tertemiz ablasının butiğini açtı

'İşte Benim Stilim' isimli programın yarışmacılarından olan, mankenliğin dışında TV sunuculuğu, sinema oyunculuğu da yapan Simge Tertemiz, ablası Eylem'in İstanbul Bostancı'daki İskenderun İlçesi'ndeki şubesinin butiğinin açılışını yaptı.

Simge Tertemiz, ablası Eylem'in İstanbul'daki başarısından çok memnun olduğunu belirterek , "İlerlemek istediği bu yolda güzel mesafeler kat etti, bundan sonra da daha ileriye bu işi taşıyacağına inancım tam. Hayırlı olsun" dedi.

Butiğin açılış kurdelesini kardeşi Simge ile birlikte kesen Eylem Tertemiz ise, güncel moda trendlerini memleketi İskenderun'a taşıdıklarını ifade ederek şunları söyledi:

'İskenderunluları bekliyoruz'

"Hazır giyimde birçok model çeşitliliği ve satış başarısı yakaladığımız İstanbul Bostancı'daki Eylem Tertemiz Butik'in İskenderun Şubesine tüm İskenderunluları bekliyoruz. Kendi tasarladığımız ürünleri, internet üzerinden ve İstanbul'da yurt içi ile yurt dışına kargoyla gönderiyoruz. İlgi güzel, bundan sonra güzel giyinmeyi seven İskenderunlu bayanları da giydirmek istiyoruz. İstanbul'daki ürünlerimizi de bayanlar buradan İskenderun şubemizden bulabilecekler."

Birbirinden şık ürünler sunacak

Eylem Tertemiz bölge insanına özel kalın beden çalışmak zorunda olduklarını, onların bedenlerine göre birbirinden şık ürünler sunacaklarını sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN