Trump'la canlı yayına çıkan Biden’ın testi negatif

Trump'la canlı yayına çıkan Biden’ın testi negatif

Kovid-19'a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'la canlı yayında karşı karşıya gelen Demokratların Başkan adayı Biden'ın test sonucu negatif çıktı.

ABD Başkanlık seçimlerine 4 hafta kala Cumhuriyetçi Partili Başkan Donald Trump ve Demokrat Partili rakibi Joe Biden önceki gün canlı yayında ilk defa karşı karşıya geldi. Trump, dün eşi ve kendisinin korona testinin pozitif çıktığını açıkladı. Beyaz Saray'da alarma neden olan ve seçimlere yönelik belirsizliği arttıran bu gelişmeyle beraber gözler, Trump'la canlı yayında bir saatten fazla aynı ortamı paylaşan Demokratların başkan adayı Bidan'a çevrildi.   

Reuters’ta yer alan habere göre, Biden’a yapılan korona testinin sonucu negatif çıktı. 

Trump'ın virüsü bulaştırmış olabileceği kişiler arasında Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Mark Meadows, Yüksek Mahkeme Yargıç Adayı Amy Coney Barrett, danışmanı ve damadı Jared Kushner ve bu hafta Beyaz Saray ziyaretinde bulunan Cumhuriyetçi Kongre üyeleri de bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN