Karamollaoğlu: Kutuplaştırma iktidarın bir numaralı politikası

Karamollaoğlu: Kutuplaştırma iktidarın bir numaralı politikası

Tez Koop İş 11'inci Olağan Genel Kurulu'nda konuşan SP lideri Karamollaoğlu "Bu ortamda aslında mahalli seçimler olduğu için biz daha ziyade mahalli problemlerle ilgilenmeliydik. Ama kutuplaştırmayı maalesef iktidar bir numaralı politikası haline getirdi" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlere gidilirken mahalli problemlerin gündeme gelmesi gerektiğini belirterek, "Ama kutuplaştırmayı maalesef iktidar bir numaralı politikası haline getirdi." dedi.

Karamollaoğlu, Tez Koop İş 11'inci Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, son zamanlarda siyasette düşünmenin, fikir yürütmenin oldukça tehlikeli bir saha olarak görülmeye başlandığını söyledi.

BEKA TEPKİSİ

Mahalli bir seçime gidildiğini anımsatan Temel Karamollaoğlu, "Bu seçim, iktidar tarafından genel seçim kadar önemseniyor. Çünkü burada eğer bir oy kaybı meydana gelirse, iktidardaki parti yönünden, bu onlar için artık toplum nezdinde itibar kaybettiklerinin somut bir işareti olacak. Bundan dolayı endişeliler ama bunu bir beka meselesiyle özdeşleştirmeye kalkmaları sıkıntı verici." diye konuştu.

Karamollaoğlu, ülkenin bir beka problemi bulunduğu kanaatinde olmadıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Seçime gidiyoruz, bu ortamda aslında mahalli seçimler olduğu için biz daha ziyade mahalli problemlerle ilgilenmeliydik. Maalesef öyle bir havaya geldik ki 'ülke olarak güçlü olalım, güçlü olmanın ilk adımı kucaklaşmaktır' dedik ama kutuplaştırmayı maalesef iktidar bir numaralı politikası haline getirdi."

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN