Alper Ulusoy kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı? Hakem Alper Ulusoy hakkında bilgiler

Alper Ulusoy kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı? Hakem Alper Ulusoy hakkında bilgiler

Süper Lig'in bir çok önemli maçında düdük çalan Alper Ulusoy, biyografisi ve tuttuğu yakımla ilgili en çok merak edilen hakemler arasında yer alıyor. Futbolseverler bu konuda Alper Ulusoy kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı? şeklinde sorularına yanıt ararken bu yazımızın devamında Hakem Alper Ulusoy hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Futbolseverler, tuttukları takımların oyuncularını merak ettikleri kadar, takımının maçını yöneten hakemleri de yakından tanımak istiyorlar. Bu hakemler arasında ise Süper Lig'de bir çok önemli maçta sahaya çıkan ve düdük çalan Alper Ulusoy da araştırılıyor. Hakem Alper Ulusoy hakkında bilgiler..

Alper Ulusoy kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı

Alper Ulusoy kimdir, kaç yaşında, hangi takımlı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) üst klasman hakemleri arasında bulunan Alper Ulusoy, kariyeri boyunca çok önemli maçlara çıkmış ve kararlarıyla o önemli maçlardan başarıyla çıkmıştır.

5 Ekim 1981'de İzmir'de doğan ve eğitim hayatına İzmir’de başlayan Alper Ulusoy, liseyi bitirdikten sonra üniversite tercihi mühendislik bölümü oldu. Asıl mesleği mimarlık olan 40 yaşındaki Alper Ulusoy, 1.70 boyundadır.

28 yaşında hakemliğe başlayan ve ilk Süper Lig maçına 2002'de Ankaragücü-Bursaspormaçı arasında oynanan karşılaşma ile çıkan Alper Ulusoy, klasman olarak Süper Lig hakemidir ve bu güne kadar 300'den fazla maçta düdük çalmıştır. Yönettiği karşılaşmaların bazılarında taraftarların yoğun tepkisi ile karşı karşıya kalan Alper Ulusoy'un tuttuğu takım ile ilgili henüz net bir bilgiye ulaşılmamıştır. Sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre i

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN