Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu ve kilosu kaç?

Biran Damla Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, boyu ve kilosu kaç?

Oyunculuk mesleği ile küçük yaşlarda tanışan Biran Damla Yılmaz, ekranların sevilen yapımlarında rol alıyor. FOX Tv'de yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışmasında 'ayna' kostümünü giyen Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı 'Kumru' karakteri ile dikkat çekiyor. Hayranları Biran Damla Yılmaz'ın yaşamına dair detayları merak ediyor. İşte, Biran Damla Yılmaz biyografisi...

Biran Damla Yılmaz, hayatı ve mesleğe başlama hikayesi hakkında konuştuğu bir röportajında şunları söylüyor: "Bu meslek, çocukken benim kendime uydurduğum bir oyundu. Hep televizyonda ailemin izlediği programları, dizileri biraz ben de izlerdim. Sonra hoşuma giden sahneleri, içeride odama kapanıp canlandırırdım. Yıllarca bu böyle devam etti. Sonra anladım ki insanlar benim oynadığım oyunu meslek olarak yapıp, bir de üzerine para kazanıyorlar. O zaman 'Bundan daha doğru ve eğlenceli nasıl bir meslek bulabilirim ki' diye düşündüm ve yolculuğum başladı. 'Kırgın Çiçekler' dizisi ile güzel bir çıkış yaptım. Ağır dramdı. Sonrasında da şansım yaver gitti ki bugün bu ropörtajı yapıyoruz."

BİRAN DAMLA YILMAZ'IN HAYATI VE KARİYERİ

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Ailesi tarafından henüz çok küçük yaşta yeteneği keşfedilip ajansa yazdırılan Biran Damla, oyunculuk alanında kendisini geliştirdi.

Yüksek öğretim eğitimini konservatuvar bölümünde tamamlayan yetenekli oyuncu, kameralar karşısına ilk defa 2014 yılında 'Yasak' adlı televizyon dizisi ile geçti.

Dizide 'Esma' karakterine hayat veren Yılmaz, izleyicinin de beğenisini kazanmayı başardı.

Başarılı oyuncu şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Kumru' karakterine hayat veriyor.

Biran Damla Yılmaz; Kırgın Çiçekler, Çılgın Dersane: Ada, Beyaz Yalan, Mucize 2: Aşk, Canevim gibi pek çok yapımda yer aldı.

1-002.jpg

BİRAN DAMLA YILMAZ'IN ÖZEL YAŞAMI

1997 tarihinde dünyaya gelen oyuncu, 2022 itibarıyla 25 yaşında ve yengeç burcu.

Biran Damla Yılmaz, 1.61 metre boyunda ve 54 kilogram ağırlığında.

Sosyal paylaşım platformu Instagram'da @bdamlayilmaz olarak bulunurken, Twitter'da ise @Bdamlayilmaz kullanıcı adı ile yer alıyor.

b1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN