Eylem Apaydın kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte biyografisi

Eylem Apaydın kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte biyografisi

Koronavirüs akademi dünyasından bir eğitmeni daha aramızdan aldı. Kocaeli Üniversitesi'nde 11 yıldır hukuk dersleri veren Dr. Eylem Apaydın, 44 yaşında kovid-19 virüsüne yenilerek yaşamını yitirdi. Üzücü haber sonrası yakınları ve öğrencileri yasa boğuldu. İşte, Eylem Apaydın biyografisi...

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Eylem Apaydın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, uzun zamandır Kovid-19 nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Dr. Öğretim Üyesi Apaydın'ın, yapılan tüm tedavilere rağmen hakkın rahmetine kavuştuğunu bildirdi.

Yüksek lisans ve doktorasını yurt dışında yapan, iyi eğitim almış bir bilim insanını kaybettiklerini belirten Hülagü, "Acımız büyük, çok üzgünüm. Allah'ın mağfireti üzerine olsun. Üniversitemizin ve eğitim camiamızın başı sağ olsun. Kederli ailesine sabırlar diliyorum. Makamı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

EYLEM APAYDIN'IN HAYAT HİKAYESİ

1977 yılında dünyaya geldi. Eylem Apaydın aslen Kırşehirlidir.

Lisans eğitimini 2000 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Ardından İngiltere'ye giderek Kent Üniversitesi'nde uluslararası ticaret hukuku alanında yüksek lisans yaptı. 2004-2010 yılları arasında Leicester Üniversitesi'nde Türk Hukukunda Ortak Mülkiyetli Gayrimenkullerinin Yönetiminin Sorunlu Yapısı ve Çözüm Yolları başlıklı teziyle doktorasını tamamladı.

2010'dan vefatına kadar Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Kürsüsü'nde dersler verdi. Ayrıca Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde misafir öğretim üyeliği yaptı.

25 Nisan 2021 günü koronavirüs hastalığı nedeniyle 44 yaşında hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN