Adana'da dolmuşun içindeki şemsiyeli yolculuk dikkat çekti

Adana'da yaşanan ilginç anlar sosyal medyada dikkat çekti. Görüntülerde bir dolmuş şoförünün, yağmur yağmasına rağmen aracının üst camını açık tutmasından dolayı ıslanan yolculardan birinin şaşırtan çözümü görülüyor. Aracın içine yağan yağmurdan korunmak için bir yolcu, dolmuşun içerisindeyken şemsiyesini kendisine siper etti. O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.

Dolmuşun içerisinde yağmurdan korunmak isteyen yolcu, aracın içerisinde şemsiyesini açtı.

Adana'da yağmur yağmasına rağmen aracının üst camını açık bırakan sürücüye yolcuların birinden yüzleri güldüren bir çözüm geldi.

ISLANMAMAK İÇİN ŞEMSİYESİNİ AÇMAK ZORUNDA KALDI

Adana'da Merkez Yüreğir ilçesi, Yavuzlar Mahallesi hattında çalışan dolmuş şoförü aracının üst camını açık bıraktı. Yağmur nedeniyle ise yolcular ıslanmaya başladı. Bir kadın yolcunun çözümü ise ıslanmamak için dolmuş içerisinde şemsiye açmak oldu.

Dolmuşun içerisinde şemsiyesi açık bir şekilde yolculuk yapan kadının çözümü yüzleri güldürürken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN