Ahmet Taşgetiren Bahçeli’nin HDP açıklamasını değerlendirdi: “Herkes Bahçeli'den zılgıt bekliyordu"

Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan KARAR TV'de Erdoğan’ın başörtüsü düzenlemesi ile ilgili aldığı referandum kararından dönüşünü değerlendirdiler. Ocaktan, başörtüsüyle ilgili bir referandumda sonucun Hayır çıkması durumunda “bunun vebali AK Parti’ye yazardı.” dedi.

UBADE EVLİ

KARAR Yazarları Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan KARAR TV'de yayınlanan Buradan Bakınca programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Dün Erdoğan’ın bakanlarla yaptığı toplantı sonrası başörtüsü düzenlemesi konusunda referandum isteğinden vazgeçtiğini söyleyen Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendiren Mehmet Ocaktan, “Seçimler yaklaşırken siyasi kızgınlıklar üzerinden referandumda hayır çıkabilirdi. Bunun vebali de AK Parti’ye yazardı.” dedi.

'BAHÇELİ ŞAPLAK BEKLEYENLERİ YANILTTI'

Bugün MHP’nin grup toplantısında Bahçeli’nin Ak Parti’nin HDP ile görüşmesine verdiği destekle ilgili olarak konuşan Taşgetiren, “Bugün herkes Bahçeli’den zılgıt bekliyordu. Mahir Ünal’a vurulan şaplak gibi HDP ile temas kuranlara da bir şaplak gelir diye bekleniyordu ama çok doğru bir adım demiş, tıpkı Öcalan’ın mektubunda sessiz kaldığı gibi, burada nasıl bir Makyavelizm var?” yorumunda bulundu.

Mehmet Ocaktan, HDP ile görüşülmesinin bu kadar tartışılmasıyla ilgili olarak da “Zaten doğal olan budur. Ama esas bu işlerin temeli bence AK Parti kendi istikametini kaybettiği, kendi mahallesini terk ettiği günden bu yana da başka bir şey yapıyor” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun yurt dışı gezileri hakkında da konuşan Taşgetiren, “Tam da seçim sathımailde bu gezi ne getirdi? Kılıçdaroğlu’na ne kazandırdı? Bir muhalefet bloğuyla ilişki kurulacak olursa altılı masaya ne kazandırır” sorularını sordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN