Alibeyköy Cep Otogarı'nda dehşet anları! Otobüs geri manevra alırken yaşlı kadını altına aldı

İstanbul Alibeyköy Cep Otogarı'na İzmir'den gelen bir kadın otobüsün altında kaldı. Geri gelen otobüsün altında kalan 60 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybederken sürücünün ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Alibeyköy Cep Otogarı'ndan çıkmak için manevra yapan bir otobüs, geri gelirken 60 yaşındaki bir kadını altına aldı ve kadının olay yerinde hayatını kaybetmesine sebep oldu.

Eyüpsultan Alibeyköy Cep Otogarı’nda önceki hafta Cumartesi günü saat 06.30 sıralarında meydana gelene olayda İzmir'den ziyaret için otobüsle İstanbul'a eden Nilgün İpek (60), Alibeyköy Cep Otogarı'nda geri manevra alan bir otobüsün altında kaldı.

GERİ MANEVRA ALIRKEN YAŞLI KADINI FARK ETMEDİ

Yaşanan olayda İpek, eşyalarını aldıktan sonra otobüsün arkasında beklemeye başlamıştı. Yolcularını indiren otobüs şoförü Mehmet Ali Ç. ise park ettiği alandan çıkış yapmak için geri manevra yapmış ve otobüsün arkasında bekleyen Nilgün İpek'i fark etmeyerek geri çıktığı esnada İpek'e çarpmış ve otobüsün altında almıştı. Olayın ardından ise otobüsün altında kalan kadının yapılan çalışmalar sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiği bildirilmişti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Olayı gören çevredekiler durumu fark ettikleri anda polise ve sağlık ekiplerine bildirmiş olsalar da, olay yerine sağlık ekipleri yaptıkları kontroller sonucunda otobüsün altında kalan kadının hayatını kaybettiğini belirlemişti.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Otobüs şoförü Mehmet Ali Ç. ise yaşanan olayın ardından Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı ve daha sonrasında Emniyette işlerinin bitmesinin ardından "taksirle öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan o feci kazanın ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın beklediği esnada otobüs şoförü geri manevra yapıyor. Otobüsün ezdiği kadın ardından otobüsün altında kalıyor. Sonrasında ise vatandaşlar koşarak otobüsün olduğu yere geliyor.