Başak Cengiz cinayetinin işlendiği yere karanfil bıraktılar

Ataşehir'de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz için bazı STK üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini, ellerindeki karanfilleri cinayetin işlendiği yere bırakarak olayı protesto etti.

Ataşehir'de kaldırımda yürürken Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen 28 yaşındaki Başak Cengiz için, STK üyeleri ve mahalle sakinleri, cinayetin işlendiği yere giderek eylem yaptılar. STK'lar, saldırgan Can Göktuğ Boz'un gerekli cezayı alması için eylem düzenledi.

Toplanan yüzlerce kişi, ellerinde pankartlarla hem Başak Cengiz'in katiline, hem de kadına yönelik şiddete tepki gösterdiler. Cinayetin işlendiği sokakta oturan mahalle sakinlerinin de destek gösterdiği eylemde, çeşitli STK'lar ve vatandaşlar kadın cinayetlerinin bir daha yaşanmaması adına sloganlar eşliğinde tepkilerini dile getirdi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir