Bi'Karar Ver'de gündem konuşuldu

KARAR Gazetesi Yazarları Mustafa Karaalioğlu, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur seçim gündemini değerlendirdi

Gündemin öne çıkan başlıkları ise şöyle,

➣YSK Başkanı Ahmet Yener'in açıklaması ile birlikte 13. Cumhurbaşkanı, üçüncü kez Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Yener, "Sandık açılma oranının yüzde 99,43 olduğu, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 52,14, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 47,86 oy aldığı görülmüştür" ifadelerini kullandı.

➣İBB Başkanı İmamoğlu, seçimin ardından yaptığı ilk açıklamada "mücadeleye devam" mesajı vererek, "Kimse endişe etmesin. Her şey yeni başlıyor. Bana inanın, yolumuz uzun, gençliğimiz var, inancımız tam. Bana güvenin, her şey çok güzel olacak!" dedi.

➣Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önde olduğu ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Millet İttifakı liderleri Kılıçdaroğlu'nun davetiyle saat 22:30’da CHP’de bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yapılan görüşmenin ardından liderler CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

➣Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'da seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''İnşallah sizlerin güvenine 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız. İki bayram arasında bize bir demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN