Böyle nankörlük görülmedi! Dayaktan kurtardığı kadın, polise kafa attı

Kağıthane'de eve geç geldiği için hem yeğenini hem de kardeşini darp eden iki kardeş, ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurlarına da sataştı. Gelen polislerden birine yumruk atan şahıslar daha sonrasında da diğer polisin boğazını sıktı ve gözaltına alnındılar. Polislerin saldırgan şahıslardan kurtardığı kadın ise hastanede polise kafa atarak memurun burnunu kırdı. O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.

Kağıthane'de yaşanan şiddeti ayıran polis memuru, kurtardığı kadın tarafından darp edildi.

Edinilen bilgilere göre olayda, Ümit Ç. (41) ve Ünal Ç. (33) isimli iki kardeş, “Eve neden geç geliyorsun?” diyerek kardeşleri Gülbahar Ç. (39) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesinin ardından iki şahıs, kardeşlerini odaya kapatıp yaklaşık 1 saat boyunca darp etti.

"SEN BİZİM AİLE İŞLERİMİZE NE KARIŞIYORSUN?"

Kardeşlerinin elinden kurtulan Gülbahar Ç., polis ekiplerini arayarak kardeşleri tarafından sırayla ve sürekli olarak darp edildiğini söyleyerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri ise Gülbahar Ç.’yi ve kızı Cemre G.’yi polis aracına alarak hastaneye götürmek istedi. Bu esnada Gülbahar Ç.’nin kızı Cemre G., kendisini darp edenin dayısı Ümit Ç. olduğunu söylediği sırada ise Ümit Ç.'nin polis ekiplerine, “Sen bizim aile işlerimize ne karışıyorsun?” diyerek küfür edip yumruk attığı belirtildi.

POLİSE SALDIRMAYA VE HAKARET ETMEYE DEVAM ETTİLER

Yaşanan olayın ardından polis ekipleri biber gazı kullanarak saldırgan şahısları etkisiz hale getirmeye çalıştı fakat o esnada diğer kardeş Ünal Ç., biber gazı sıkan polisin boğazını sıkarak yumruk attı. Olayların iyice karışmasının ardından polis ekipleri telsizden takviye ekip talebinde bulundu. Olay yerinde bulunan ekipler, o esnada aşırı alkollü oldukları iddia edilen saldırgan iki kardeş Ümit Ç. ve Ünal Ç.'yi kontrol altına almaya çalışırken şahıslar polis memurlarına hakaret etmeye ve yumruk atmaya devam etti aynı zamanda polis aracının da aynasını kırdı.

EVDEN ÇIKAN BABA POLİSLERİ TUTTU, OĞULLARI DARP ETTİ

Öte yandan evden çıkan şahısların babası olan Mehmet Ali Ç.'nin (75), 2 polis memurunu kollarından tutmaya çalıştığı ve o esnada da oğullarının polisleri darp etmeye devam ettiği öğrenildi. Takviye ekiplerin gelmesinin ardından saldırgan şahıslar orantılı güç kullanılarak tek tek etkisiz hale getirildi ve daha sonrasında gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan memurların üniformalarında yırtıklar oluşurken gözaltına alınan Ümit Ç.'nin ise polis otosunda da rahat durmadığı ve kafasını önce cama vuran şahsın daha sonrasında da aracı kullanan memura tekmeler savurarak kazaya sebebiyet vermeye çalıştığı belirtildi.

DAYAKTAN KURTARDIĞI KADIN MEMURA KAFA ATTI

Bir diğer yandan polisin darp edilmekten kurtardığı kadın ise görevini yapan polis memuruna sebepsiz yere kafa attı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesi için hastaneye getirilen ve polisin ağabeylerinin elinden kurtardığı Gülbahar Ç., hastanede taşkınlık çıkartmaya başladı. Polisin sakinleştirme çabalarında başarısız kaldığı kadın, memura kafa atarak burnunu kırdı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Film senaryosu gibi yaşanan olayda burnundan çatlak oluştuğu belirlenen polis memuru iş göremez raporu alırken, 1’i kadın 3 şahıs ise işlemlerinin ardından emniyete götürüldü. Emniyette “görevli memura mukavemet”, “görevli memura darp” ve “kamu malına zarar” suçlarından adli işlemleri yapılan şahıslar, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O anlar ise kameralara böyle kaydedildi.