Gelecek Partisi Genel Sekreteri Dr. Kani Torun: Bu iktidar artık halktan koptu

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Dr. Kani Torun KARAR TV'de seçimin ikinci tura kalması durumundaki tartışmalara değindi. Gelecek Partili Torun anketlere değinerek, "Sessiz bir değişim var ve bu anketlere yansımıyor. İnsanlar şu an çok fazla konuşmuyorlar ama cevaplarını sandıkta verecekler" dedi.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

Seçim güvenliğine değinen Gelecek Partili Kani Torun, "Seçimde manipülasyon yapılacak, yapılacağına yüzde yüz inanıyorum. Özellikle yazılımla manipülasyon yapmak isteyebilirler. Tüm muhalefetin gözü açık olmalı ve sandıklara sahip çıkılmalı." şeklinde konuştu.

Kani Torun, Hulusi Akar'ın "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına verdiği yanıtı değerlendirdi. Torun, "Çok büyük bir gaf! Bu kadar militarist bir söylemi devam ettiremez! Sivilliğe alışamamış. Demokratik bir sistemde bu söylemin yeri olamaz." şeklinde konuştu.

kanitoruyn.png

'İKTİDAR TOGG YAPTIK DİYOR'

Soğanın kilosunun 30 lira olmasıyla birlikte tartışmalara değinen Gelecek Partisi Genel Sekreteri, "Uydu göndermede Kuzey Kore'den iyisi yok ve onlar da soğana muhtaç. Kıtalararası füze üretiyorlar ama demokrasi liginde sıfırlar. Marifet bu mu? Gideceğimiz yer bu mu? Halkını mutlu etmediğin sürece ürettiğin şeylerin bir değeri yok." ifadelerine yer verdi. Öte yandan KARAR TV'de konuşan Elif Çakır ise, "Vatandaş 'Soğan 30 lira oldu, manavda her şey var ama alamıyoruz' diyor. İktidar da 'TOGG yaptık' diyor. TOGG yaptın da TOGG'u alabilecek para mı var" şeklinde konuştu.

'BU İKTİDAR ARTIK HALKTAN KOPTU'

Bursa'nın milletvekili adayı olan Kani Torun, bölgede değişimi gördüğünü belirtti. Torun, "Bu iktidar artık halktan koptu! Dün Bursa sokaklarında insanların alışveriş yaparken ki kızgınlıklarını gördüm. Bursa'da bir değişim var." ifadelerini kullandı.

'SEÇİM KAMPANYASI REKLAMI'

Gazetelerin öne çıkan haberlerine değinen Yıldıray Oğur ise, "Yeni Şafak 'Bağımsız, Bölünmez, Müreffeh Türkiye için 100 Yılın Seçimi' diye bir bant koymuş gazeteye. İşte Yeni Şafak'ın kendi seçim kampanyası reklamı. Bazı gazeteler de artık gazetecilik değil propaganda yapmaya geçmiş durumdalar." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN