Veli Ağbaba: Altılı Masa'yı yıkacak bir davranışın içinde Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri olamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, KARAR TV ekranlarına bağlanarak Altılı Masa'nın dağılmayacağını dile getirdi. Ağbaba, "Böyle bir dönüşüm yaşanmaz. Altılı Masa, Beşli Masa'ya dönüşmez. Altılı Masa'yı yıkacak bir davranışın içinde şahsen Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri olamaz." şeklinde konuştu.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, dün cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü altılı masa toplantısının ardından milletvekilleri ve başkanlık divanı üyelerini topladı. Akşener'in kurmaylarıyla görüşmesi yaklaşık 3,5 saat sürmüştü. Altı Liderin bir araya geldiği toplantının ardından ise 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesinleşti' şeklinde iddialar ses getirdi. Altılı Masa 6 Mart tarihinde açıklama yapacağını dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN GÖRÜŞMESİ

Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin 12. toplantısının sona ermesinin ardından kritik bir gelişme daha yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün 13.30'da SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ile daha sonra saat 14.30'da Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşeceği öğrenildi.

fghnfg.png

"ALTILI MASA, BEŞLİ MASA'YA DÖNÜŞMEZ"

'Altılı Masa dağılacak mı?' soruları gündeme gelirken kulis bilgileri televizyon kanallarında yayınlandı. KARAR TV'nin Orta Dalga programında Gülay Erdemli ise bu soruları CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya yöneltti. CHP'li Veli Ağbaba, "Altılı Masa'nın iradesine karşı bir sorgulamamız olamaz. Altılı Masa'da bir anlaşmazlık olduğunu düşünmüyorum. Altılı Masa kurulurken bu konunun en son konuşulacağı söylendi. Sorun olmaması gerektiğine inanıyorum. Altılı Masa, Beşli Masa'ya dönüşmez. Biz parti olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

"GÜNLÜK 20 TANE KONTEYNER ÜRETİYORLAR"

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinden bu yana haftalar geçti. CHP Malatya Milletvekili olan Veli Ağbaba ise Malatya'daki bölgeden son durumu aktardı. Ağbaba, Kızılay'a yönelik, "Kızılay'ın yaklaşık 200 kişinin çalıştığı bir konteyner fabrikası var. Günlük 20 tane konteyner üretiyorlar. Malatya'da 10 kişinin çalıştığı konteyner fabrikası günlük 20 tane üretiyor. Bu da siyaset ve liyakat sorunudur." şeklinde konuştu.

"KİMSEYİ DUYMUYORLAR"

Türkiye'nin 11 ilinde büyük bir yıkım gerçekleşti. Deprem bölgesinde günlerdir çalışmalara destek veren CHP'li Veli Ağbaba, Malatya'nın meşhur meyvesi hakkında değerlendirme yaptı. Çiftçiye yönelik konuşan Ağbaba, "Günlerdir Toprak Mahsulleri Ofisi'ne çağrı yapıyoruz. Kimseyi duymuyorlar. Çiftçinin enkaz altındaki kayısısını almayacaksa, yarın hiçbir işe yaramaz, kapatılsın. Malatya'da esnafa ciddi şekilde destek verilmezse burada yaşam biter gibi görünüyor." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN