Cumhurbaşkanı Erdoğan FIFA Başkanı'nın hediye ettiği özel futbol topuna kafa attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile görüştü. Görüşmelerinde Infantino, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a isminin yazılı olduğu bir futbol topu hediye etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu topa kafa atması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun hediye ettiği imzalı topa kafa attı.

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu için New York'ta bulunan Erdoğan, görüşmelerine devam ediyor. Görüşmeleri esnasında Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile görüştü. Kabul, basına kapalı gerçekleştirilirken FIFA Başkanı Infantino, görüşmede üzerinde Erdoğan'ın isminin yazılı olduğu ve sadece bir adet üretilen futbol topu hediye etti.

Erdoğan ise topu aldıktan sonra, bu topa kafa attı ve o anlar sosyal medyada yüzlerce tık aldı. O anlar ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir