Diyarbakır'da hırsıza seslenen işletme sahibi: Sattığın parayı ben vereyim, yeter ki çalma

Diyarbakır'da bir hırsız farklı günlerde gelip güzellik merkezinin önündeki aydınlatmaları çaldı. Yaşanan olayın ardından ise işletme sahibi, "Sattığın parayı ben vereyim, yeter ki çalma" sözleri ile hırsıza sosyal medyadan cevap verdi. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Hırsızın çaldığı aydınlatmalar için "Sattığın parayı ben vereyim, yeter ki çalma" diyen işletme sahibinin videosu sosyal medyada vira oldu.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, farklı günlerde bir güzellik merkezinin önüne gelip aydınlatma ışıklarını çalan hırsız, işletme sahibini pes ettirdi.

O anlara ait güvenlik kamera görüntülerini izleyen işletmeci komik söylemleriyle hırsıza sitem ederek güldürdü. Ardından çektiği sitem videosuyla diğer aydınlatmaların çalınmaması için hırsıza seslenen işletmeci, sattığı ücreti kendisine çalmadan vereceğini söyledi.

Hırsızın aydınlatmaları çaldığı o anlar güvenlik kameralarına yansırken durumu sosyal medyada paylaşarak sitem eden işletme sahibinin konuşmaları ise viral oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir