Fatih'te bataryası şişen telefon tornavida dokundurulunca bomba gibi patladı

İstanbul Fatih'te cep telefonu bataryası patladı. Tamir için getirilen cep telefonuna daha önce yaşanan patlama olaylarındaki gibi tornavida ile müdahale edildi ve cep telefonu bir anda alev topuna döndü. O anlar kameralara kaydedilirken ustanın şişmiş batarya hakkında "Bunu çıkaralım, patlamasın elimizde" demesinin ardından patlamanın gerçekleşmesi ise dikkat çekti.

İstanbul Fatih'te şişmiş bataryayı çıkarmak için yapılan müdahale telefonun patlamasına neden oldu.

Cep telefonunda bir sorun olduğunu düşünen kullanıcı sokakta gördüğü bir işyerine girerek cep telefonuna bakılmasını isteyince olanlar oldu.

TEKMELEYEREK DIŞARI ATTI

Bataryası şişen ve tamir edilmeyi bekleyen cep telefonuna usta tarafından tornavida ile yapılan müdahalenin ardından cep telefonunun bataryası bir anda bomba gibi patladı. Patlama sonucu ani bir gerginlik yaratırken telefonun sahibi ise hızlı reaksiyon göstererek cep telefonunu tekmeleyerek dışarı attı.

'BUNU ÇIKARALIM, PATLAMASIN ELİMİZDE' DEDİKTEN SONRA PATLADI

Çok şaşırdıklarını belirten işyeri sahibi Selahattin Kurt, "Müşterinin şişmiş bataryası vardı. 'Bunu çıkaralım, patlamasın elimizde' dedi. Çıkarmaya çalışırken maalesef elimizde patladı. Bomba etkisi oluşturdu. Allah'tan refleksimiz güçlüydü. Hemen tekmeyle dışarı attık. Ona rağmen caddede telefon hala yanıyordu. 12 yıldır bu işi yapıyorum. Başımıza geleceğini ummuyorduk. Allah'tan yüzümüze gelmedi. Küçük sıyrıklarla atlattık, bir de gömleğim yandı" dedi.

O anlar ise işyerinin güvenlik kameralarına böyle kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir