'İsabelle' ile fenomen olan Kaan şöhretine şöhret katıyor! Ünlü şarkıcı Kaan'ı konserinde sahneye çıkardı

Sefo ve Capo tarafından seslendirilen 'Isabelle' adlı şarkıya kattığı yorum ile ünlenen Fevzi Kaan Türker, ününe ün katmaya devam ediyor. Çektiği yorumlama videosu ile sosyal medyada binlerce tık alan Kaan, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Sefo'nun konserinde sahneye çıktı. İkili, 'Isabelle' şarkısını beraber söyledi.

Sosyal medyada Sefo ve Capo adlı şarkıcılar tarafından seslendirilen 'Isabelle' şarkısını yorumlayan Fevzi Kaan Türker, sosyal medyada tıklanma rekorları kırmasının ardından şarkıcı Sefo ile beraber sahneye çıktı.

Şarkıcılar Sefo ve Capo'ya ait olan 'Isabelle' şarkısını kendince yorumlayan Fevzi Kaan Türker, çektiği o videonun ardından sosyal medyada tıklanma rekorları kırmıştı ve çok hızlı bir şekilde ün kazanmıştı.

Olaya kayıtsız kalmayan Sefo ise bunun ardından 11 yaşındaki Fevzi Kaan Türkeri konserinde sahneye çıkardı ve ikili birlikte 'Isabelle' şarkısını söyledi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir