İsrailli yardım ekibi terk edilmiş hastaneyi ayağa kaldırdı! Sadece 3 gün içinde...

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde İsrail'den gelen bir yardım ekibinin, depremden sonra terk edilen bir hastaneyi ayağa kaldırdığı ve tüm departmanlarını tekrardan işlevsel hale getirdiği belirtildi. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İsrail'den gelen yardım ekibi, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında afet bölgesinde terk edilmiş bir hastaneyi ayağa kaldırdı ve tüm departmanlarını tekrardan işlevsel hale getirdi.

Sosyal medyada İbrahim Haskoloğlu tarafından paylaşılan görüntülerde, İsrail'den gelen bir yardım ekibinde çalıştığını belirten şahıs, depremden sonra terk edilen bir Türk hastanesini tekrardan işlevsel bir hale getirdiklerini belirtti.

"SADECE 3 GÜN İÇERİSİNDE BU HALE GETİRİLMESİ İNANILMAZ"

Videoda konuşan görevli kadın, "İsrailli ekibimiz, depremden sonra terk edilen bu Türk hastanesini tekrardan ayağa kaldırmak için görevlendirildi. Sadece 3 gün içerisinde ise hastaneyi ve tüm departmanlarını çalışır bir halde görmek inanılmaz." yorumlarında bulundu.

Öte yandan Afyonkarahisar'dan yola çıkan Türk sağlık ekibinin, İsrailli ekibe öncülük ederek koordine bir şekilde çalıştığı da belirtildi.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.