Kastamonu'nun Abana ilçesi açıklarında aynı anda 3 hortum oluştu! O anlar kamerada

Karadeniz'de çıkan hortum görenleri korkuttu. Kastamonu'nun Abana ilçesi açıklarında aynı anda ortaya çıkan 3 hortum, şoke olan vatandaşların cep telefonlarına sarılması ile cep telefonu kameralarına ise böyle kaydedildi.

Kastamonu'da ortaya çıkan hortum ilgi çekti. Karadeniz'de, Kastamonu'nun Abana ilçesinde ortaya çıkan hortumlar, cep telefonuna sarılan vatandaşlar sayesinde ise sosyal medyada böyle paylaşıldı.

BİR SÜRE SONRA ORTADAN KAYBOLDU

Abana'ya kıyısı bulunan Karadeniz’de aynı anda 3 hortum oluştu. Abana açıklarında, deniz üzerinde oluşan hortumu gören vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde, yan yana oluşan hortumlar görülüyor. Bir süre denizde ilerleyen hortumlar, daha sonra gözden kayboluyor.

Hortumlar dolayısıyla herhangi bir zarar oluşmazken, denizin ortasında ortaya çıkan o 3 hortum ise görenleri meraklandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir