Kırşehir'de yangın ihbarına giden itfaiye ekiplerine sürpriz! Yangın var diye gittiler, pasta ile karşılaştılar

Kırşehir'de yangın ihbarına giden itfaiye ekipleri sürpriz ile karşılaştı. Bir mobilya mağazasının çalışanları, yangın ihbarında bulunarak çağırdıkları itfaiye ekiplerinin İtfaiye Haftasını kutladı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Yangın var diye olay yerine giden itfaiye ekipleri sürpriz ile karşılaştı.

Kırşehir'in Medrese Mahallesinde bulunan bir mobilya mağazası çalışanları, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye erlerine sürpriz yapmak istedi. Bu bağlamda 112 çağrı merkezini arayarak yangın ihbarında bulunan çalışanlar, itfaiye ekiplerinin alana gelmesiyle birlikte meşale yaktı.

YANGIN VAR DİYE GELDİLER, PASTA İLE KARŞILAŞTILAR

Yangını söndürmek için alana geldiklerini düşünen itfaiye erleri de gördükleri manzara karşında neye uğradıklarını şaşırdı. Aynı zamanda 308. yılı kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla pasta da kesilirken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir