Konya'da lüks otomobili ile drift yapan maganda sosyal medyada yakayı ele verdi

Konya'da lüks otomobili ile drift atan magandaya trafik ekiplerinden hediye gönderildi. 9 bin 552 lira cezai işlem uygulanan sürücünün ehliyetine de 2 ay süre ile el konuldu. Sosyal medyada paylaştığı videodan dolayı yakayı ele veren sürücü çalıştığı işten dolayı zor durumda kalacağını belirtse de trafik ekiplerini ikna edemedi.

Lüks otomobili ile drift yapan maganda polis ekiplerinin kontrolüne takıldı.

İddialara göre Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri "Güvenli Trafik" ilkesi doğrultusunda trafiği tehlikeye atan ve vatandaşların canını hiçe sayan magandalara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

SOSYAL MEDYADAN YAKALANDI

Trafik ekipleri gelen bir ihbar üzerine merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Büyük Şahin Caddesi’nde daha önceden çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir cep telefonu görüntüsünde T.E. isimli şahsın drift yaptığını birkaç saat içerisinde tespit etti.

"EHLİYETSİZ ZOR DURUMDA KALACAĞIM"

Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) üzerinden belirlenen araç uygulama noktasında durduruldu. İlk ifadesinde suçunu itiraf eden T.E'ye drift atmaktan 9 bin 552 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu. Ayrıca, ‘trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’ten de hakkında adli işlem başlatılan T.E., yaptığının büyük hata olduğunu, kendisinin de sanayide çalıştığını, ehliyetsiz zor durumda kalacağını ve pişman olduğunu ifade etti.

O anlar ise böyle kaydedildi.