Mehmet Emin Ekmen soruları yanıtladı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Emin Ekmen soruları yanıtlayacak. Canlı yayın 7 Nisan 11.30 da başlayacak. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

CHP ve İYİ Parti'ye Yapılan Saldırıların Yansımaları Ne Olacak?

İYİ Parti’nin kurşunlanmasının ardından bu kez silah sesleri CHP İstanbul il binası önünden geldi. Muhalefet sözcüleri üst üste yaşanan vahim hadiselerin asıl sorumlusunun iktidarın kullandığı tehdit dili olduğunu ileri sürdü. İYİ Parti dosyasında birçok soru hâlâ yanıtsızken ikinci olay soru işaretlerini ve seçim öncesine ilişkin provokasyon kaygılarını daha da artırdı. Sağlık Bakanlığı tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınına dair bilançoyu 5 ay sonra açıkladı. 2022 Kasım ve 2023 Mart ayındaki verilerle birlikte toplam vaka sayısı 17 milyon 232 bin 66'ya ulaşırken hayatını kaybedenlerin sayısı ise 102 bin 174 oldu. Şubatta vaka sayısı 15 bin 811 iken mart ayında vaka sayısının 31 bin 54’e çıkması ise dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN