Mehmet Ocaktan: HÜDA PAR ittifakın en zayıf halkası

Bi'Karar Ver programında Yıldıray Oğur ve Mehmet Ocaktan gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. AK Parti'nin HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi ile ittifak hazırlığında olmasını değerlendiren Ocaktan, "HÜDA PAR ittifakın en zayıf halkası olur" dedi.

KARAR TV'de yayınlanan Bi' Karar Ver programında Yıldıray Oğur ve Mehmet Ocaktan, AK Parti'nin Yeniden Refah Partisi ve HÜDA PAR ile görüşmelerini değerlendirdi. Ocaktan, HÜDA PAR ile olan görüşmeler hakkında şaşırdığını ifade ederken, "AK Parti'nin HÜDA Par'ın kapısını çalar diye hiç düşünmedim" yorumunda bulundu.

"MİLLET İTTİFAKI AK PARTİ'DE TELAŞ HAVASI YARATTI"

AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve HÜDA Par ile görüştü. Yapılan görüşme sonrası Yeniden Refah Partisi'nin 30 maddelik şartlar listesi çok konuşulurken, AK Parti'nin, Hizbullah Terör Örgütü ile bağlantısı olduğu iddia edilen HÜDA PAR ile ittifak görüşmeleri tepkilere neden oldu. Mehmet Ocaktan ise, "Başından beri Cumhur İttifakı hep üsten bir bakışla Altılı Masa'yı küçümseyen açıklamalar yaptı. HDP'yi kastederek 'masanın altında başka bir ayak var' dediler. Şimdi ise devran döndü. 'Bunlar bir ittifak oluşturdu geliyorlar biz de bir güç oluşturalım' diye AK Parti'de telaş oluştu. Cumhur İttifakı açısından tehlike biraz büyük gibi gözüküyor. Millet İttifakı'nda yaşanan 72 saatlik kriz sonrası yeniden büyük bir motivasyonla geliyor gözükmesi, Cumhur İttifakı'nı biraz tedirgin etti. Cumhur İttifakı'nın bu genişleme durumunun bir tek arızalı hali var o da HÜDA PAR. İttifakın en zayıf halkası onlar.

AK Parti'nin HÜDA Par'ın kapısını çalar diye hiç düşünmedim. HÜDA PAR ile ittifak yapan AK Parti görünümü Güneydoğu'da AK Parti için eksi puan olacaktır. Genç kuşakları pek bilmez ama 90'lı yıllarda Hizbullah'ın insanları öldürdüğü dönemler Türkiye'nin korkulu yıllarıydı" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN