Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu KARAR TV'de: Millet İttifakı doğru ekip ve programla seçimi kazanır

KARAR TV'nin Ortak Akıl programında Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu gündemin öne çıkan haber başlıklarını değerlendirdi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı adayını belirleme noktasında 2 Mart tarihi işaret edildi. Taha Akyol ve Mustafa Karaalioğlu KARAR TV'de: "Millet İttifakı doğru ekip ve programla seçimi kazanır" yorumunda bulundu.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından tekrar 'Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' tartışmalarını hareketlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun, adaylık noktasında partisinden tam yetki alması gözleri altılı masanın kararına çevirdi. Partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, 2 Mart'ta isim açıklanmayacağını ve yöntemi konuşacaklarını belirtmişti.

hjhhjhjhjh.png

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI TARTIŞMASI

'Anketlere göre Kılıçdaroğlu yarışlara geride başlıyor' şeklinde yorum yapan Karar yazarı Mustafa Karaalioğlu, Millet İttifakı'nın ortak aday tartışmasına değindi. Karaalioğlu, "Türkiye 5 yıldır çok kötü yönetiliyor. Pandemi de zaaflar oldu. Kötü yönetilen bir ülke olmamıza rağmen Erdoğan'ın destekçisi ve gücü var. Şu an yapılacak her şeyin kıymeti var. Kılıçdaroğlu aday olacaksa eğer artık kesin gözüyle bakıyoruz. Yarışa geride başlıyor anketlere başlıyor. Kampanyasının ve attığı her adımın mükemmel olması gerekli." şeklinde konuştu.

"ÇADIR KENTLER VARDI AMA YETERSİZDİ"

Kahramanmaraşlı yaşanan deprem felaketinin Türkiye'yi sermaye olarak etkilediğinden söz eden Taha Akyol başka ülkelerden de destek alınması gerektiğine değindi. Geçen hafta KARAR gazetesi yazarlarından Yusuf Ziya Cömert ve Mustafa Karaalioğlu'nun deprem bölgelerindeki gelişmeleri aktarmıştı. Büyük bir yıkımın olduğu Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana'daki enkaz hakkında konuşan Karaalioğlu, "Deprem bölgesinde çadır kentler vardı ama yetersizdi. Çok büyük bir felaket yaşandı. Deprem bölgesindeki dram görmeden anlaşılabilecek bir şey değil." ifadelerini kullandı.

Haberin detayları yazılıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN