Selim Temurci KARAR TV'de soruları yanıtladı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci KARAR TV'nin Orta Dalga Programında Gülay Erdemli'nin soruları yanıtlıyor. Canlı yayın 13 Nisan Perşembe günü 11.30 da başlıyor. Gündemin öne çıkan başlığı aşağıdaki gibidir;

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

İmar Affı’na yönelik açıklamalarda da bulunan Erdoğan, “Katalog suçların içerisinde yerini alacak. Bu işin affı maffı olmaz” dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Kanal İstanbul'la beraber rezerv yerler meydana çıkacak. Oralarda konut inşaatları başlayacak. Kentsel dönüşümü kabul edenlere oralardan yer vereceğiz. Bu İmar Affı ile ilgili yeni dönemde çalışma yapacağız. Aklımda kaldığı kadarıyla Anayasa’nın 50. maddesi olasa gerek orada katalog suçlar denen bir suç var. Katalog suçların içerisinde yerini alacak. Bu işin affı maffı olmaz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN