Şırnak'ta fenomen sanatçı sevenlerine koşmak için sahneden atladı

Şırnak'ta düzenlenen kuzu kırpma festivalinde görev alan Tıvorlu İsmail lakabıyla bilinen fenomen İsmail Aşkan sahnede konser verdiği sırada seyircilerine koşmak için sahneden atladı. Aşkan ilginç görüntülerin oluşmasına sebebiyet verirken sosyal medyada ise o anlar büyük ilgi gördü.

Şırnak'ın Kato Dağında düzenlenen festivalde yerel bir sanatçı ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Tıvorlu İsmail seyircileri için sahneden atladı.

Askerlere ve vatandaşlara konser veren İsmail Aşkan, sahneden seyircileri için atlayarak bir anda sevenlerinin üzerine doğru koşmaya başladı. İlginç hareket ve şarkılarıyla festivale renk katan Aşkan sahnede ilginç anların yaşanmasına sebep oldu. Konser alanındakilere neşeli anlar yaşatan yerel sanatçı sahneden inmesinin ardından da saatlerce seyircilerinin omuzlarında gösterisini yapmaya devam etti.

2 gün süren festivalde Tıvorlu İsmail'in sosyal medyada paylaştığı videolar ise binlerce tık alarak gündem haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir