SunExpress pilotunu bagaj yüklerken görenler şoke oldu

Almanya'nın Münih kentinde yer alan havalimanında bir SunExpress pilotu uçağa bagaj yüklerken görüntülendi. Personel eksikliğinin ve pandeminin derinden yaraladığı havacılıkta yer ekibinin eksikliğinden dolayı ekiplere yardım ettiği düşünülen pilotun görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu. O anlar ise böyle kaydedildi.

Almanya'nın Münih kentinde yer alan Franz Josef Strauss Havalimanı'nda iddialara göre pilot olduğu belirtilen bir kişi bagaj yüklerken görüntülendi.

Havacılık sektörünün özellikle de Avrupa'da aldığı yaralar havalimanlarında personel eksikliğini meydana getirdi ve bunlar da yolcuların ve ekiplerin uzun rötarlarla beraber kaoslar yaşamasına sebebiyet verdi. Şirketlerin personel açığı havayollarında ve havalimanlarında yolcuların görmediği yerlerde de etkisini gösterdi.

Personel eksikliği yaşadığı bilinen havalimanlarından olan Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Türk Hava Yolları ve Alman dev Lufthansa'nın ortaklığıyla sürdürülen SunExpress Havayolunun iddialara göre ikinci pilotu (Fo/Kopilot), personel eksikliği nedeniyle bagaj yükleme işlemine destek vermek zorunda kaldı.

Yolcuların valizlerini yüklerken görüntülenen pilot ise sosyal medyada büyük dikkat çekti ve ilginç yorumların yapılmasına neden oldu.