Amaç demokrasi tesisi mi hukukun ortadan kaldırılması mı: Yeni Anayasa Tartışmaları

Taha Akyol ve Gülay Erdemli'nin yorumuyla ekranlara gelen Neden - Nasıl?, KARAR TV'deki yayın hayatına devam ediyor. Türkiye gündemine dair önemli başlıkları tartışan yapım, 27 Şubat Salı günü canlı yayınlanıyor.

KARAR TV'de Taha Akyol ve Gülay Erdemli'nin yorumuyla ekranlara gelen Neden-Nasıl?, Türkiye ve dünyada yaşanan son dakika gelişmeleri tartışmaya devam ediyor.

Peki, programda hangi konular tartışılıyor?

  • Meral Danış Beştaş'tan çok konuşulacak 1 Nisan değerlendirmesi: 31 Mart’tan sonra ortam oluşursa hükümet ile görüşürüz
  • DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e 31 Mart yerel seçimleri üzerinden eleştiri: Evet size kaybettireceğiz. Allah aşkına siz kimsiniz ya? Siz efendi biz köle miyiz?
  • Mehmet Şimşek FAFT açıklamaları sonrası Gri Liste mesajı verdi: FATF ekibi tarafından Türkiye'ye yapılacak ziyaret akabinde hazırlanacak değerlendirme raporu haziran ayındaki Genel Kurul toplantısında ele alınacak ve bu toplantıda ülkemize yönelik gri liste kararının kaldırılması bekleniyor
  • Türkiye'nin 2021'den bu yana yer aldığı Gri Liste'den Birleşik Arap Emirlikleri, Uganda ve Barbados son yapılan toplantıda listeden çıkarıldı.
  • Amaç demokrasi tesisi mi hukukun ortadan kaldırılması mı: Yeni Anayasa Tartışmaları

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN