Tren tıra çarptı, sürücü aracından atlayarak kurtulabildi

Elazığ'da bir yük treni, hemzemin geçitten geçen bir tıra çarptı. Tır sürücüsü trenin geldiğini fark etmesinin ardından aracından atlayarak canını kurtardı. Kaza sonrası görüntüler ise böyle kaydedildi.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan tren geçidinde, hemzeminden geçmekte olan tıra tren çarptı.

"100 METRE SÜRÜKLEDİKTEN SONRA ANCA DURABİLDİ"

Edinilen bilgilere göre 63 ACV 763 plakalı tır sürücüsü, hemzemin geçitten geçerken kendi üzerine doğru bir tren geldiğini fark etti. Bunun üzerine sürücü, aracından atlayarak canını kurtarırken yük treni ise çarptığı tırı 100 metre sürükledikten sonra ancak durabildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine yardım ekiplerine haber verildi ve olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Öte yandan aracından atlayarak kurtulan tır sürücüsü ise tedbir amacıyla olay yerine gelen bir ambulans ile tedavi altına alındı.

Ekipler kaza ile ilgili inceleme başlatırken kaza sonrası görüntüler ise böyle kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir