Usta yönetmen Ridley Scott filmini yorumlayan gazeteciye küfür etti

Usta yönetmen Ridley Scott filmini yorumlayan gazeteciye küfür etti

Ünlü yönetmen Ridley Scott, son filmi The Last Duel'i eski filmleriyle kıyaslayarak öven gazeteciye art arda küfürler sıraladı. Scott'ın bu tavrı sosyal medyada gündem oldu.

Alien, Blade Runner, Gladiator gibi filmleriyle bilinen usta İngiliz yönetmen Ridley Scott, yakın zamanda vizyona giren filmi Son Düello (The Last Duel) hakkında yorum yapan gazeteciye çok sert bir tepki verdi.

Son Düello'nun, Robin Hood ya da Cennetin Krallığı (Kingdom of Heaven) gibi eski filmlerinden daha gerçekçi olduğunu söyleyen gazeteciye ünlü yönetmenin tepkisi Twitter'da gündem oldu.

Scott gazeteciye, "Bayım kendinizi s..... Çok teşekkür ederim. Gidin kendinizi s....., bayım. Devam edin" dedi.

GUCCİ AİLESİNE DE ÇOK SERT TEPKİ VERMİŞTİ

Scott, bu yıl vizyona giren diğer filmi Gucci Ailesi'ndeki (House of Gucci) oyuncu seçimlerine ailenin yönelttiği eleştiriye de çok sert tepki vermişti. Aile, filmde Al Pacino'nun rol almasından rahatsızlık duyduklarını çünkü canlandırdığı kişiye hiç benzemediğini söylemişti. Bunun üzerine 84 yaşındaki yönetmen şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başta aile, Al Pacino'nun fiziksel olarak Aldo Gucci'yi hiçbir şekilde temsil etmediğini söyleyerek bize korkunç bir şekilde hakaret ediyorlardı. Açıkçası Al Pacino'dan daha iyi kim temsil edebilir? Pardon! Muhtemelen bu adam dünyanın en iyi oyuncusu, çok lanet bir şansınız olmalı."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN